top of page

JON VAN EERD GAAT NAAR BROADWAY!

‘Harrie Let Op de Kleintjes’, de tweede komedie van het productiehuis dat Jon van Eerd samen met zijn man Ton Fiere produceert is zo’n groot succes dat het ook in het buitenland is opgevallen.

 

‘Het begon heel rustig met een telefoontje met een producent uit Zuid-Afrika’, zegt Jon van Eerd ‘daarna lijkt het wel of we in een wervelstorm terecht zijn gekomen.’

Meerdere producenten en agenten uit verschillende landen zijn op de komedie gesprongen en er van overtuigd dat dit stuk internationale kwaliteit heeft. Naast Zuid-Afrika zijn we in gesprek met mensen in New York en Duitsland. En ook Engeland schaart zich nu in het rijtje geïnteresseerden.

 

‘Ik weet werkelijk niet wat me overkomt’, zegt van Eerd ‘maar ik ben er wel vanaf het begin van overtuigd geweest dat Harrie Vermeulen ooit eens naar het buitenland moet gaan. En als dat met ‘Harrie Let Op de Kleintjes’ gaat gebeuren is het een droom die uitkomt.

 

‘Harrie Let Op de Kleintjes’ is het negende originele toneelstuk van Jon van Eerd en is nog tot 10 april in het hele land te zien. Daarna moet u misschien wel naar Broadway.

bottom of page