top of page

Harrie is terug. En hoe! In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harrie weer in de meest onmogelijke situaties.

Dé leukste komedie van het seizoen!

In HARRIE NEEMT DE BENEN krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar. De schurken zijn niet voor een gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs, zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven Harrie en Barrie niet zomaar op. Zonder het te melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt. Maar dan ontpopt de commissaris zich op een verrassende wijze. En ook Bibs blijkt niet helemaal te zijn wie ze zegt te zijn.

HARRIE NEEMT DE BENEN is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten u gegarandeerd van uw stoel van het lachen.

Cast

Screen Shot 2019-12-09 at 01.02.23.png
Jon van Eerd.png
IMG_0722.JPG
Joey Schalker.png
margo.jpg
Margo Dames.png
IMG_0771.JPG
Arie Cupe.png
Cast
Speellijst
Creatives

Jon van Eerd 
Script & Liedteksten

Mark Kuypers
Muziek

Caroline Frerichs
Regie

Ton Fiere
Producent

Lesley Pols

Uitvoerend producent

Marjolein Ettema
Decorontwerp

Uri Rapaport
Lichtontwerp

Arno Bremers 
Kostuumontwerp

Robert Blansjaar
Theatertechnicus

Nienke van Manen
PR. Marketing

Scenefotografie
AV Fotoreportage

winkel