top of page
suzanna.png
joey.png

Suzanna is in oktober 1999 geboren in Gorinchem en groeide op in Friesland. In 2009 vertegenwoordigde ze  Friesland in de landelijke finale van Kinderen voor Kinderen. 

 

Tijdens haar middelbare school periode startte Suzanna de vierjarige musicalopleiding Muzt in Sneek. Tijdens deze opleiding speelde ze in 2015 de rol van Ariël en in 2016 de rol van Mary Poppins in een meermaals uitverkocht Theater Sneek.

 

Op 16 jarige leeftijd vertrok ze naar Antwerpen om daar haar diploma musical te halen aan de Kunsthumaniora. 

 

In 2017 werd ze aangenomen op de Frank Sanders Akademie in Amsterdam waar ze in 2021 succesvol afstudeerde. 

 

In 2022 maakte Suzanna haar professionele theaterdebuut in de musical 100% Coco van Morssinkhof Terra Theaterproducties. Voor de meerdere rollen die zij hierin speelde, werd ze door de vakjury van Stichting Musical Awards genomineerd als Aanstormend Talent.

In 2022-2023 speelde ze in de komdie Zo Vader Zo Zoon van Jon van eerd.

SUZANNA PLEITER

buddy.png
rogier.png
zjon.png
martin.png
arie.png
cathalijne.png
lars.png
Liever een bankovervaller of een agent?

Ze hebben natuurlijk allebei wel hun charmes

 

Goud of Zilver?

Goud natuurlijk! Hoe meer hoe beter

 

Heb je wel eens iets gestolen?

ja snoep bij de Albert Heijn. M’n hart ging tekeer en voelde me afschuwelijk, maarja je moet het toch een keer gedaan hebben in je leven… toch?

 

Ben je ergens bang voor?

Ik heb hoogtevrees! Maar ik daag mezelf wel uit om zo nu en dan met vrienden in de klimhal te klimmen. De hartslag gaat flink omhoog, maar het gevoel van overwinning achteraf is het meer dan waard. Gelukkig komen bankovervallers zelden via het dak van het gebouw binnen…

 

Wat spreekt je aan als je denkt aan De Komedie Over Een Bankoverval?

de spanning! We gaan zo veel gave dingen doen met acrobatiek en snelheid. En de cast natuurlijk want wat mogen we dit avontuur aangaan met een geweldig leuke club mensen!

 

Heb je zin om te beginnen met de voorstelling?

DUHUUUUH! Ik kan niet wachten

bottom of page