top of page
skylind zvzz.png
Logo_Def_160502022.png
jon.png
joey_website-Hersteld.png
taart2.png

Harrie Vermeulen is er weer. En hoe!

Met ZO VADER ZO ZOON waait er dit seizoen een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door het theater. Een opeenstapeling van onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen Harrie Vermeulen dit seizoen tot een ongekend komisch hoogtepunt. Jon van Eerd laat zich wederom van zijn meest grappigste kant zien, met aan zijn zijde o.a. Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé.

Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar, hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan. En daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een dating site voor ouderen om hem aan een oud besje te haken.

Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken. Hij laat zich niet zomaar uit het lood slaan. Bovendien heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw voor zijn zoon op het oog.

En dus bedenkt Harrie een ingenieus plan om de heks in één klap te lozen, én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Hiervoor roept hij de hulp in van een oude, vertrouwde vriend. De twee mannen stellen alles in het werk om de verfoeide feeks flink te laten blunderen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze de ogen van junior moeten openen. Een klein duwtje in de goede richting van de lieftallige schone die ze hebben geselecteerd en alles komt vast wel goed; vervelende haaibaai de laan uit, Harrie kan blijven wonen, en junior zielsgelukkig met de liefste vrouw van de wereld. 

 

Maar die route blijkt niet zonder heel wat drempels, hordes, stoplichten, hefbomen, en andere obstakels. Zeker niet als zoonlief ook nog een aardige duit in het zakje doet!

VANAF OKTOBER 2022 IN HET THEATER

Waar en Wanneer

Speellijst
Creatives

Jon van Eerd 
Script & Liedteksten

Mark Kuypers
Muziek

Caroline Frerichs
Regie

Ton Fiere
Producent

Lesley Pols
Uitvoerend producent

Marjolein Ettema
Decorontwerp

Uri Rapaport
Lichtontwerp

Arno Bremers 
Kostuumontwerp

Robert Blansjaar
Theatertechnicus

Nienke van Manen
PR. Marketing

winkel

In de loop der jaren heeft Harrie Vermeulen al heel wat avonturen meegemaakt. Zo was hij eigenaar van een camping, accountant op een privé-jacht, manager van een bonbonfabriek en herbergier in de middeleeuwen.

Van bijna alle voorstellingen zijn opnames en DVD's gemaakt. Echter de DVD's van een aantal voorstellingen zijn op dit moment niet beschikbaar. Wij hopen in de toekomst ook Een rits te ver, Tel uit je winst & Boeing Boeing  opnieuw op DVD uit te brengen. N.B. van Oranje Boven, Harrie neemt de benen zijn helaas geen tv opnames gemaakt en deze zal dus niet verschijnen op DVD.

Vragen m.b.t de DVD verkoop graag sturen naar 

ton@pretpakhuis.nl

+316 41 33 75 62

Harrie's Winkeltje
bottom of page