top of page
DEF_logo_M&R_16082020.png

#TWINTYTWINTY

Mylène en Rosanne, bekend van o.a. het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen en het RTL-programma All Together Now zijn als onafscheidelijke eeneiige tweeling al 10 jaar actief in de Nederlandse theaters, op televisie en sociale media. Nu ze dit jaar 20 zijn geworden en inmiddels honderdvijftigduizend volgers op Instagram, een half miljoen volgers op TikTok hebben en hun videoclips op YouTube nog steeds razend goed bekeken worden, is het tijd voor een vrolijk en spetterend, uiteraard worden er met alle maatregelen omtrent COVID-19 rekening gehouden. 

 

Mylène en Rosanne zullen tijdens de voorstelling naast hun eigen hits als “Me and my Selfie”, “Double Me”, “Sister BFF” de geheimen van het maken van een spetterende TikTok delen. TikTok is nu razend populair en ze kunnen niet wachten om samen met hun volgers een filmpje voor dit platform te maken. Er zal een originele Q&A plaatsvinden waarin we deze tweeling echt goed leren kennen. Maar er zal vooral veel gedanst, gezongen en gelachen worden. In deze wonderlijke tijden is dit gegarandeerd een feest!

MenR screenshot 1.png
Mylene.png
MenR screenshot 2.png

Mylène (20 jr.) is een multitalent en al meer dan 14 jaar bezig met zingen, dansen, presenteren en acteren, zowel op toneel, voor de camera en als stemacteur. Mylène studeert Muziek Theater aan het Conservatirium - ArtEZ.

 

Mylène speelde, sinds haar 8e jaar, in verschillende professionele musicals, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Shrek, Waanzinnig Gedroomd, Hotel de Grote L en Tina de Musical. Voor deze laatste musical werd zij, samen met haar eeneiige tweelingzus Rosanne, genomineerd voor een Musical Award - Aanstormend Talent. Mylène was lid van het Kinderen voor Kinderen koor (2009 en 2010) en speelde in de K3 show EYO de kleine Josje. Vanaf haar 9e jaar danste zij bij Lucia Marthas -Institute for Performing Arts en volgde daar tot haar 15e jaar, gecombineerd met haar VWO opleiding, de DAMU vooropleiding. Sinds hun overwinning in 2013 bij het Junior Songfestival met hun eigen geschreven liedje Double Me vormen Mylène en Rosanne een zangduo en daarop volgden hun hitsingles en nummer 1 noteringen; Me & My Selfie (meer dan 22 miljoen views op Youtube), MooiBoy, 1000 Mooie Wensen, Sister BFF, Summer Vibes, Music is Magic, Wanna Be You, The One en hun nieuwste hit TwintyTwinty. Ook op het gebied van Sociale Media, met meer dan 120.000 abonnees op Youtube, meer dan een half miljoen volgers op Tik Tok en vele volgers op Instagram is Mylène een populaire en veel gevraagde Influenser.

 

Mylène PRESENTEERT zich al twee seizoenen prominent als jurylid bij het RTL4 programma “All Together Now”. Ook ACTEERDE zij in verschillende reclamespots waaronder die voor “Telenet” (België), “Promovendum”, “Volkswagen” en “Almhof”. Mylène is ook een veel gevraagde VOICE-ACTING-actrice voor o.a. games, films en series voor o.a. ZAPP, RTL Telekids, Disney, Netflix, Studio 100, Nickelodeon, zoals: de Nickelodeon serie Nicky, Ricky, Dicky, Dawn, Jurassic World en o.a. de bioscoopfilms “De Vijf En De Piratenschat”, “De Dolle Tweeling”, “De Fabeltjeskrant” en “Ralph breaks the Internet”. Naast ZANGERES is Mylène ook ACTRICE in tv-series en films. Zo was zij te zien in de (SBS6) serie “Meiden van de Herengracht”, de improvisatie show “De Vloer Op JR.” (VPRO/HUMAN), “Spangas” (NCRV) en in de Film “Hotel de Grote L” (Kaap Holland / Warner Bros), 100% Coco in New York, Brugklas de film. Niet alleen worden de liedjes er regelmatig gedraaid, Mylène & Rosanne zijn ook regelmatig te horen als Radio DJ bij Efteling Kids Radio.

MYLENE OVER ROSANNE

 

Leukste eigenschap: heel betrouwbaar en heeft heel groot uithoudingsvermogen.

 

Slechtste eigenschap: slordig en wil altijd winnen.

 

Leukste kledingstuk: donkerblauw jurkje met een v hals en oranje stipjes.

 

Favoriete dier: Panda, Quokka

 

Beste move: Flikflak highkick. 

 

Leukste herinnering aan de ander: Dat we samen op de bank zaten en in een hele melige bui waren en Rosanne toen allemaal grappige quotes ging voorlezen van het Instagram account van @leervanfred waar we de hele avond om op de grond hebben gelegen van het lachen. 

 

Beste Tik Tok: De TikTok met Halloween thema waarin Rosanne mij liet schrikken in haar Halloween outfit. 

 

Favoriete liedje: Human – Christina Perri, Summer in Ohio – The last five years

 

Favoriete kleur: Fuchsia

Rosanne.png

Rosanne (20 jr.) is een multitalent en al meer dan 12 jaar bezig met zingen, dansen, presenteren en acteren, zowel op toneel, voor de camera en als stemacteur. Rosanne studeert Muziek Theater aan het Conservatirium - ArtEZ.

 

Nadat zij van jongs af aan op hoog niveau turnde en in 2009 Goud en in 2011 Brons wist te behalen op het NK Turnen, danste zij vanaf haar 11e jaar bij Lucia Marthas -Institute for Performing en volgde daar tot haar 15e jaar, gecombineerd met haar VWO opleiding, de DAMU vooropleiding. Rosanne was lid van het Kinderen voor Kinderen koor (2009 en 2010) en speelde in de K3 show EYO de kleine Josje. Zij speelde in verschillende professionele musicals gespeeld, waaronder Droomvlucht, Dik Trom, Waanzinnig gedroomd en Tina de Musical. Voor deze laatste musical werd zij samen met haar eeneiige tweelingzus Mylène, genomineerd voor een Musical Award - Aanstormend Talent. Sinds hun overwinning in 2013 bij het Junior Songfestival met hun eigen geschreven liedje Double Me, vormt Rosanne samen met Mylène een zangduo en daarop volgden hun hitsingles en nummer 1 noteringen: Me & My Selfie (meer dan 22 miljoen views op Youtube),  MooiBoy, 1000 Mooie Wensen, Sister BFF, Summer Vibes, Music is Magic, Wanna Be You, The One en hun nieuwste hit TwintyTwinty. Ook op het gebied van Sociale Media met meer dan 120.000 abonees op Youtube , meer dan een half miljoen volgers op Tik Tok en vele volgers op Instagram is Rosanne een populaire en veel gevraagde Influenser.

 

Rosanne PRESENTEERT zich al twee seizoenen prominent als jurylid bij het RTL programma “All Together Now”. Ook ACTEERDE zij in verschillende reclamespots waaronder voor “Telenet” (België), “Promovendum”, “Volkswagen” en “Almhof”. Rosanne is een veel gevraagde VOICE-ACTING-actrice voor o.a. games, films en series voor o.a. ZAPP, RTL Telekids, Disney, Netflix, Studio 100, Nickelodeon, zoals: de RTL Telekids serie Annadroids en o.a. de bioscoopfilms “De Dolle Tweeling”, “De Fabeltjeskrant”, “Ralph breaks the Internet” en “100% Wolf”. Naast ZANGERES is Rosanne ook ACTRICE in tv-series en films. Zo was zij te zien in “Spangas” (NCRV) en in de Film “Hotel de Grote L” (Kaap Holland / Warner Bros), 100% Coco in New York, Brugklas de film. Niet alleen worden de liedjes er regelmatig gedraaid, Mylène & Rosanne zijn ook regelmatig te horen als Radio DJ bij Efteling Kids Radio.

ROSANNE OVER MYLENE

 

Leukste eigenschap: is lekker spontaan en is lief en schattig

 

Slechtste eigenschap: kan soms een beetje kattig zijn

 

Leukste kledingstuk: zwart jurkje raglan met blote schouders en rug en sluiting om de hals, iets wijd uitlopende rok, ik noem het haar dirty dancing jurkje 

 

Favoriete dier:  morki( hondje) 

 

Beste move: body roll

 

Leukste herinnering aan de ander: toen we de slappe lach kregen over een woord die ze zei maar niet bestond, en ze voor het eerste Rucksandra uit familie Kruys ging imiteren, met een snapchat hamster filter op.

 

Beste Tik Tok: Renagade TikTok

 

Favoriete liedje: dancing Queen van ABBA ( bijna alle ABBA nummers uit de Mamma Mia films eigenlijk)

 

Favoriete kleur: Turkoois

MenR screenshot 3.png
Heb je een vraag stel hem hier!

Bedankt voor de inzending!

MenR%20screenshot%204_edited.png
MenR%20screenshot%204_edited.png
MenR%20screenshot%204_edited.png
MenR%20screenshot%204_edited.png
Senf_Logo_blauw.png
pretpakhuis_logo_blauw.png
Royal_blauw.png
contact MR
Media MR
Over MR
Speellijst MR
no.jpeg
bottom of page