top of page

Harrie Vermeulen is terug en dit keer wel op een heel bijzondere manier! In de spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie HERRIE IN DE KEUKEN geschreven door Jon van Eerd vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater. Krankzinnig en dubbelzinnig spelen 6 acteurs meer dan 35 rollen!

 

Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid. 

 

Maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Ondanks het feit dat Harrie een vermoeden heeft dat het geen zuivere koffie is, gaat hij met haar in zee. Als de keuringsdienst van waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking!

 

Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere. Scherp en snel, flitsend en fel. Iedere keer weer zit hij tot aan de nek in de hilarische problemen die alleen maar groter en gekker worden en iedereen tureluurs maken. Een avond een mini-vakantie noemt Jon van Eerd het. Een avond de boel de boel laten.

Dit seizoen in HERRIE IN DE KEUKEN!

 

Naast Jon van Eerd zijn Arie Cupé, Joey Schalker, Anne Lamsvelt en Liss Walravens te zien in wat de leukste en vetste komedie van het seizoen gaat worden: HERRIE IN DE KEUKEN!

Cast

Screen Shot 2019-12-09 at 01.02.23.png

Jon van Eerd

IMG_0722.JPG

Joey Schalker

IMG_0757.JPG

Anne Lamsvelt

IMG_0704.JPG

Liss Walravens

IMG_0771.JPG

Arie Cupé

IMG_0732.JPG

Brian Verhagen

Cast

Speellijst

Speellijst
Media

In de loop der jaren heeft Harrie Vermeulen al heel wat avonturen meegemaakt. Zo was hij eigenaar van een camping, accountant op een privé-jacht, manager van een bonbonfabriek en herbergier in de middeleeuwen.

Van bijna alle voorstellingen zijn opnames en DVD's gemaakt. Echter de DVD's van een aantal voorstellingen zijn op dit moment niet beschikbaar. Wij hopen in de toekomst ook Dubbel Op, Een rits te ver, Tel uit je winst & Boeing Boeing  opnieuw op DVD uit te brengen. N.B. van Oranje Boven zijn helaas geen tv opnames gemaakt en deze zal dus niet verschijnen op DVD.

Vragen m.b.t de DVD verkoop graag sturen naar 

ton@pretpakhuis.nl

+316 41 33 75 62

Harrie's Winkeltje
winkel
bottom of page