top of page
buddy.png
suzanna.png
joey.png
rogier.png
zjon.png
martin.png
arie.png
cathalijne.png
lars.png

CATHALIJNE DE SONNAVILLE

Cathalijne de Sonnaville (1992) studeerde in 2014 af van Codarts Hogeschool voor de Kunsten, richting Muziektheater. Tijdens haar opleiding liep ze stage in de komedie Harrie en Twee Meesters van en met Jon van Eerd, waarin ze de rol van Pipi Claterszoon speelde.

 

Daarna was ze te zien in verschillende producties zoals The Sound Of Music en Soldaat van Oranje – de musical. In laatstgenoemde voorstelling vertolkte ze verschillende rollen, waaronder die van Hofdame Tessa en Charlotte.

 

Naast haar werk als zangeres en actrice spreekt Cathalijne regelmatig luisterboeken in.

Liever een bankovervaller of een agent?

Liever een agent (maar op het toneel toch liever een bankovervaller...

Goud of Zilver?

Goud!

Heb je wel eens iets gestolen?

Toen ik heel klein was heb ik eens een puntenslijper van een buurjongetje meegenomen. 

Je vraagt je af wat er zo interessant was aan een puntenslijper, maar ik weet nog dat het de vorm van een uiltje had en ik denk dat ik dat schattig vond. Mijn moeder was er echter binnen 5 minuten al achter dat die niet van mij was, want liegen kon ik niet, en toen heb ik de puntenslijper schoorvoetend terug moeten brengen. 

Daarna heb ik nooit meer gedurfd om ook maar iets te stelen haha!

Ben je ergens bang voor?

Oh ja, ik ben niet zo'n durfal, behalve op het toneel. Als ik één ding moet noemen waar ik bang voor ben: wespen. Echt als de dood ervoor...

Wat spreekt je aan als je denkt aan De Komedie Over Een Bankoverval?

Deze voorstelling is zo ontzettend grappig. Ik heb er heel veel zin in om elke avond het publiek te laten gieren van het lachen.  Hoe heerlijk is het om mensen een avond vol plezier te kunnen geven!

Heb je zin om te beginnen met de voorstelling?

Ik heb enorm veel zin om te beginnen met de voorstelling, om mijn rol te leren kennen en vooral om samen met al mijn fijne nieuwe collega's heel veel lol te gaan hebben. Ik kan soms nog steeds niet geloven dat dit mijn baan is. Ik kan niet wachten.

bottom of page